הסיפור שלנו

חוות התבלינים הוקמה על ידי פנינה ויוסי מס שהגיעו לגלבוע מחבל ימית בסוף שנת 1982, עד 1996 התפרנסו מחקלאות ובעיקר מגידול עשבי תיבול טריים לייצוא.

המסעדה הוקמה ב-1994, יוסי בנה את המסעדה במו ידיו ופנינה נסעה לחו"ל ולמדה את הצד המקצועי אצל שפים במסעדות יוקרה בצרפת, ניו יורק ואיטליה.

אורחי המסעדה אשר סועדים את ליבם, לוגמים את יין הבית ומתבוננים בנוף המרהיב הנפרש מולם, יכולים לראות גם את כרם ענבי היין של החווה, הכרם ממנו מופק היין.

האוכל שלנו

מסעדת חוות התבלינים בגלבוע הינה מסעדה ישראלית כפרית בצפון. המטבח של חוות התבלינים מייצר מגוון מנות ומקפיד על רמה גבוהה בהכנתן ובצורת ההגשה הייחודית. כל מרכיב בתפריט זוכה לתשומת לב מעמיקה, שמעניקה לסועד ארוחת מלכים וחוויה יוצאת דופן.
התפריט בשרי בעיקרו, ישראלי וים תיכוני, מגוון ומתאים לכל סוגי הבילוי: ארוחה זוגית רומנטית, ארוחה משפחתית עם הילדים, ארוחת עסקים ועוד.
אנו משתדלים להכין את המנות הטעימות והמעניינות תוך שימוש בחומרים איכותיים ומוצרים המיוצרים באזור הקרוב, כגון יינות מהגליל והגולן, גבינות צאן ממחלבות מקומיות ודגים מבריכות העמק.

Close Panel
דילוג לתוכן